Η Wall Street Journal αναδεικνύει τις... καλύτερες κομμώσεις!

Απίστευτο; Κι όμως, αληθινό. Μια εφημερίδα με ιστορία, η Wall Street Journal, αναλαμβάνει να αποδώσει το βραβείο της καλύτερης κόμμωσης. Και το δίνει σε δύο νεαρούς (έφηβους) καλλιτέχνες! >>>

Σε έναν απολογισμό του στιλ των αστέρων για το 2011, η εφημερίδα αποδίδει στο χτένισμα "πίξι" της Έμα Γουότσον (της έφηβης "μάγισσας" από τη σειρά ταινιών Χάρι Πότερ) και στο χτένισμα "σουίς" του Τζάστιν Μπίεμπερ (του έφηβου τραγουδιστή) τον τίτλο των πιο εμπνευσμένων κουρεμάτων της χρονιάς.
Πώς το δικαιολογεί αυτό; "Οι κωμωτές δεν προλάβαιναν να κουρεύουν εφηβικά κεφάλια στο στιλ του Μπίπεμπερ και τους Γουότσον", γράφει η εφημερίδα. "Τέτοιος ήταν ο ενθουσιασμός των νέων, που αν έκανες μια αναζήτηση στο google για το καλύτερο χτένισμα, Γουότσον και Μπίεμπερ έβγαιναν πρώτοι και με διαφορά", προσθέτει το ρεπορτάζ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα χτενίσματα αυτά έφεραν τα πάνω - κάτω στο στιλ, αφού τα αγορέ μαλλιά στα κορίτσια είχαν να εμφανιστούν από τη δεκαετία του '90, ενώ οι νεαροί... απενοχοποιήθηκαν από το να ζητούν ένα κούρεμα που θύμιζε... πρόβατο!
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρονται ως "μοδάτο γεγονός της χρονιάς" ο βασιλικός γάμος, "το μεγαλύτερο φιάσκο" ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν, ενώ η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι της Κένι Γουέστ σχολιάζεται μάλλον πικρόχολα...
Η Wall Street Journal ζητά από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν αυτοί ποιό ήταν το γεγονός της χρονιάς για τον κόσμο της μόδας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας βιάζεται να γεννήσει

Σε τρελά κέφια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!–VIDEO

Ένοχος ανθρωποκτονίας ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον!