Ένας φίλος ήρθ’ απόψε απ’ τα παλιά…

Κι εκεί που λέγαμε “με τα Όσκαρς ξεμπερδέψαμε φέτος” και δε θα μας απασχολεί ποιος θα είναι ο παρουσιαστής, να που πετιέται… αλλαγή της τελευταίας στιγμής! Τι κι αν δημοσκόπηση που έγινε σε Facebook και Twitter ανακήρυξαν τον >>>

Έντι Μέρφι ως τον… καλυτερότερο για οικοδεσπότη; Οι οργανωτές δε θέλουν, λέει, να το διακινδυνέψουν και ανασύρουν τον… Μπίλι Κρίσταλ!

Ο Κρίσταλ έχει παρουσιάσει αρκετές τελετές. Η αλήθεια είναι ότι έχει αφήσει εποχή, φθάνοντας σε φήμη ακόμη κι αυτόν τον Μπομπ Χοπ, ο οποίος είχε κάνει το όνομά του συνώνυμο με την τελετή απονομής. Ειδικά την εποχή του “Τι έκανες μπαμπά στην Άγρια Δύση” και του “Analyse This”, οι παρουσιάσεις του ήταν εκπληκτικές.

Τώρα, τι συνέβη στην πραγματικότητα με τον Μέρφι; Οι κακές γλώσσες θέλουν τους οργανωτές να φοβούνται την αθυροστομία του. Ο Μέρφι ξεκίνησε την καριέρα του από την stand up comedy, όπου ήταν, πράγματι, καταιγιστικός. Δε χαριζόταν σε κανέναν (ούτε καν σε… θεσμούς, όπως ο βασιλιάς της ποπ Μάικλ Τζάκσον) και φαίνεται πως όλοι φοβήθηκαν μια επανάληψη της περίπτωσης Ντε Τζενέρις, η οποία, με το… λεσβιακό καταλυτικό της χιούμορ είχε “χαλάσει τη σούπα” της τελετής, από την έναρξη, στο σημείο όπου ο παρουσιαστής ρίχνει τις πιο διαλυτικές του ατάκες, που έχουν σχέση με τους καλεσμένους των πρώτων σειρών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας βιάζεται να γεννήσει

Σε τρελά κέφια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου!–VIDEO

Ένοχος ανθρωποκτονίας ο γιατρός του Μάικλ Τζάκσον!